Španělský křupavý a sladký skořicový koláč hotový za 20 minut recept
-
Snadné na přípravu
-
6
porcí
-
0 minut
Postup přípravy
-
- Postup je zcela jednoduchý a zvládnou ho i nezkušené kuchařky.
- Do hrnce dáme vařit vodu, rostlinný olej a přidáme máslo
- Když se nám máslo rozpustí oheň pod ním vypneme. Potom do něj přidáme mouku a sůl a následně ze směsi vypracujeme těsto.
- Přidáme do nich vejce.
- Na plech přidáme pečící papír a do něj dáme naše těsto.
- Pozor! nezapomeňte těsto posypat skořicí a krystalovým cukrem. Díky těmto ingrediencím si získá skvělou chuť
- Tento skvělý koláč pečeme na 170 – 180 stupňů asi 20 minut
- Pak koláč vyjmeme a můžeme ho jíst. Doporučujeme ho podávat s mlékem nebo kakaem.
Jaký je váš názor na recept? Ohodnoťte recept: