Smažené řízky v originálním obalu v pivním zelí bez strouhanky recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 16. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Zelí scedíme, pokud je příliš kyselá, tak ji opláchneme a pokrájíme nadrobno.
    2. Rozmícháme vejce s pivem, zelím a přidáme tolik polohrubé mouky, aby vzniklo těstíčko. Podle chuti osolíme.
    3. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Každý rozkrojíme na poloviny – menší řízky se lépe smaží. Obalíme v hladké mouce, v zelném těstíčkem a na oleji nebo sádle usmažíme dozlatova.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor