Rychlý nepečený salko dezert recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Jan, 29. 09. 2022

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Salko ušleháme s pudinkového prášku a mléko do hladké, jednotné hmoty. Necháme několik minut bokem, hmota postupně zhoustne.
  • Mezitím si ušleháme ze smetany a ztužovače tuhou šlehačku.
  • Připravíme si dezertní sklenice.
  • Na dno sklenic uložíme piškoty, krém a kousky ovoce, zatímco sklenice naplníme téměř doplna. Vrch dozdobíme ovocem a lístkem máty.
  • Vložíme do lednice vychladit a můžeme podávat. Před podáváním můžete ještě odzdobit vyšlehanou šlehačkou.

Jednoduchý a osvědčený recept na nepečený dezert, lepší než zmrzlina!

Doporučené články: