Rozmačkané brambory pečené se sýrem a česnekem: k obědu a za dvě hodiny hotové recept
- Sředně těžká přípava
 - 4 porce
 - 0 minut
 
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- Brambory uvaříme ve slupce ve slané vodě, pak scedíme, oloupeme a rozmačkáme.
 - Když vychladnou, přidáme salám, oba druhy sýra, česnek, vejce, petrželku i bazalku.
 - Rukama – které jsme si trochu namastili olejem tvarujeme z masy něco jako karbanátky, které můžeme jemně rozlačiť.
 - Uložíme do vymazané mísy a dáme péct do vyhřáté trouby
 - Pečeme při teplotě 200 stupňů asi 30 minut – nebo dokud povrch fašíriek není zlatavý.
 
 
Podobné recepty
Další recepty
				Bramborové karbanátky se sýrem: jednoduchý a vydatný recept na každý den
Bez masa	
									
									45 minut
								
							
				Vepřové výpečky s knedlíkem a dušeným kysaným zelím – poctivá domácí klasika
hlavní chody	
									
									40 minut
								
							

