Pravé turecké ražniči na špízu recept
- Snadné na přípravu
 - 4 porce
 - 0 minut
 
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- Maso si nakrájejte na 4-5 cm kousky. Osolte, opepřete a přidejte k němu i vaše oblíbené koření.
 - Cibule si nařežte na 4 části, každou z nich rozeberte a přidejte k masu.
 - Rajčata očistěte od slupky a nastrouhejte na struhadle. Můžete použít i rajčata ve vlastní šťávě, potom je přidejte k masu spolu se šťávou.
 - Nechte maso odstát nejméně 30 minut, aby se dobře marinovalo.
 - Vezměte si dřevěné špejle a napichujte na nich střídavě maso s cibulí.
 - Masové špízy přemístěte do sáčku na pečení. Poklademe je do řady, aby se upekli rovnoměrně ze všech stran.
 - Troubu si předehřejte na 200 stupňů a pečte 40 minut.
 
 - Maso si nakrájejte na 4-5 cm kousky. Osolte, opepřete a přidejte k němu i vaše oblíbené koření.
 
Podobné recepty
Další recepty
				Vepřové výpečky s knedlíkem a dušeným kysaným zelím – poctivá domácí klasika
hlavní chody	
									
									40 minut
								
							
				Bramborové rolky s kuřecím masem, zeleninou a sýrem zapečené do křupava
hlavní chody	
									
									30 minut
								
							


                                








