Z bílků a cukru ušleháme sníh do kterého opatrně pomocí cukrářského jazyka vmícháme sypké přísady – mouku smíchanou s kokosem. (Těsto: 6 bílků250 g moučkového cukru,100 g hladké mouky,150 g kokosu)
Navrstvíme na plech vyložený papírem a pečeme při teplotě 160-170 stupňů 20 minut (nebo na 180 stupních 10 minut).
Na krém si smícháme polovinu mléka s cukrem a dáme na plamen. (Krém: 6 žloutků,1 l mléka,100 g kr. cukru,250 g másla,2 bal. vanilkového pudingu,Kokos na posypání)
Druhou polovinu mléka smícháme s pudinkovým práškem a žloutky.
Když mléko s cukrem sevře, sejmeme z plamene a pomalu do něj vmícháme žloutkovou hmotu.
Dobře promícháme, aby se přísady propojily.
Přendáme na plamen a na slabém plameni mícháme, dokud nám nevznikne hladký, hustý pudink.
Pudink necháme vychladnout a když je mírně teplý, vmícháme do něj po lžičkách našlehané máslo a pokud chcete i hrst kokosu.
Na vychladlé těsto navrstvíme krém, uhladíme a posypeme kokosem. Zákusek podáváme vychlazený.