Pohanková kaše s mletým masem a rajčaty s vyváženou chutí recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Umyjte a osmahněte pohanku na pánvi na rostlinném oleji.
- Cibuli nakrájejte najemno, osmahněte ji s mletým masem a nastrouhanou mrkví.
- Přidejte rajský protlak a všechno dobře promíchejte.
- K zelenině a masu přidejte pohanku, zalijte ji vroucí vodou tak, aby ji voda trochu zakryla.
- Opepřete, osolte a duste pod pokličkou na mírném ohni.
- Do hotové kaše přidejte najemno nakrájený česnek a všechno promíchejte.
- Můžete přidat i bobkový list.
Podobné recepty
Další recepty
Znojemská pečeně podle Kluků v akci: hovězí na okurkách s bohatou omáčkou
hlavní chody
135 minut

Lahodné pečené vepřové koleno: měkké maso, česneková vůně a křupavá kůžička
hlavní chody
180 minut