Pohanková kaše s mletým masem a rajčaty s vyváženou chutí recept

Ingredience

  • mleté maso – 300 g
  • pohanka – 150 g
  • cibule – 1 ks
  • česnek – 2 stroužky
  • rajčatový protlak – 2 lžíce
  • rostlinný olej – 2−3 lžíce
  • mrkev – 1 ks
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Umyjte a osmahněte pohanku na pánvi na rostlinném oleji.
  2. Cibuli nakrájejte najemno, osmahněte ji s mletým masem a nastrouhanou mrkví.
  3. Přidejte rajský protlak a všechno dobře promíchejte.
  4. K zelenině a masu přidejte pohanku, zalijte ji vroucí vodou tak, aby ji voda trochu zakryla.
  5. Opepřete, osolte a duste pod pokličkou na mírném ohni.
  6. Do hotové kaše přidejte najemno nakrájený česnek a všechno promíchejte.
  7. Můžete přidat i bobkový list.

data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"