Piškotové Tango řezy s pudingovým krémem Recept recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 8 porcí
  • 1 minuta
Tomáš, 16. 07. 2018

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. V míse smícháme všechny přísady na těsto. Těsto zpracujeme. Vzniklé těsto si rozdělíme na 3 části. Každou část rozválíme a dáme upéct samostatně do trouby. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu zhruba 10 minut při 150 stupních.
    2. Připravíme si klasickým způsobem pudink. Z pudinkových prášků a přibližně 50 g moučkového cukru a mléka si uvaříme pudink. Zbylý cukr vyšleháme s máslem a tuto máslovou směs přidáme do vychladlého pudinku.
    3. Na plech (30 × 35 cm), nebo jakýkoli tác, dáme 1 plát upečeného korpusu a potřeme 1/3 krému.
    4. Stejným způsobem pokračujeme se všemi pláty a zbylým krémem. Krémem byste měli končit. Na krém pokladete libovolně piškoty a zalijete polevou z rozpuštěného másla a čokolády.
    5. Dezert dejte vychladit přes noc do chladničky.

Doporučené články: