Piškotové Tango řezy s pudingovým krémem Recept

Ingredience

  • 760 g hladké mouky
  • 1 bal. vanilkového pudingu
  • 350 g moučkového cukru
  • 100 g změklého másla
  • 2 vejce
  • 1 bal. prášku do pečiva
  • 150 ml mléka
  • 250 g másla
  • 200 g moučkového cukru
  • 1.2 l mléka
  • 4 bal. vanilkového pudingu
  • Dětské piškoty dle potřeby a chuti
  • 150 g hořké čokolády
  • 2-3 lžíce másla
8x
0 Kcal
01:00
Střední

Postup přípravy

  1. V míse smícháme všechny přísady na těsto. Těsto zpracujeme. Vzniklé těsto si rozdělíme na 3 části. Každou část rozválíme a dáme upéct samostatně do trouby. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu zhruba 10 minut při 150 stupních.
  2. Připravíme si klasickým způsobem pudink. Z pudinkových prášků a přibližně 50 g moučkového cukru a mléka si uvaříme pudink. Zbylý cukr vyšleháme s máslem a tuto máslovou směs přidáme do vychladlého pudinku.
  3. Na plech (30 × 35 cm), nebo jakýkoli tác, dáme 1 plát upečeného korpusu a potřeme 1/3 krému.
  4. Stejným způsobem pokračujeme se všemi pláty a zbylým krémem. Krémem byste měli končit. Na krém pokladete libovolně piškoty a zalijete polevou z rozpuštěného másla a čokolády.
  5. Dezert dejte vychladit přes noc do chladničky.

data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"