Pečená krkovice na česneku s výbornou omáčkou recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Plech si vymažeme olejem. Na plech uložíme vrstvu cibule a na cibuli uložíme plátky masa.
- Osolíme je a potřeme prolisovaným česnekem.
- Maso pokryjeme zbylou cibulí a jednoduše přelijeme omáčkou (4 lžíce oleje, 4 lžíce, sójové omáčky, 10 lžic pikantního kečupu, Sladkou mletou papriku, Pepř) – smícháme si na ni kečup olej, sójovou omáčku, papriku a mletý pepř.
- Pečeme při teplotě 180 stupňů 1-1,5 hodiny. Hotovo, podáváme s rýží nebo bramborami.
Podobné recepty
Další recepty
Znojemská pečeně podle Kluků v akci: hovězí na okurkách s bohatou omáčkou
hlavní chody
135 minut

Lahodné pečené vepřové koleno: měkké maso, česneková vůně a křupavá kůžička
hlavní chody
180 minut