Nepečený pudinkový MONTE koláč, který chutná lépe než dezert z obchodu! Vyzkoušejte ho a oslaďte si život

Ingredience

  • 500 g máslových sušenek

První krém:

  • 1 litr mléka
  • 100 g kukuřičného škrobu
  • 100 g cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 125 g másla

Druhý krém:

  • 500 ml smetany na šlehání
  • 200 g čokolády
5x
00:30
Snadné

Postup přípravy

  1. Poklademe sušenky na plech a jemně je navlhčete mlékem.
  2. Na první krém si dejte rozehřát mléko av samostatné misce smíchejte cukr a kukuřičný škrob s trochou studeného mléka abyste získali hladkou směs.
  3. Když začne mléko vřít, přidejte směs za stálého míchání na mírném ohni asi dvě minuty. Do horké směsi vmícháme máslo a hotovou směs vylejme na sušenky.
  4. Na druhý krém potřebujeme vyšlehanou šlehačku, do které nalijeme rozpuštěnou čokoládu.
  5. Takové vrstvy na sebe dáváme postupně, až když ta první vychladne v chladničce.
  6. Na závěr celý dezert necháme přes noc odpočívat v lednici a na další den podáváme.

Poznámka

Také máte období, že ani netušíte co byste měli doma upéct protože vašim dětem už nic nechutná máme pro vás skvělý tip.

Je to jednoduchý nepečený koláč, na kterém si určitě pochutná celá vaše rodina. Je to koláč, jehož základem je pudink takže pokud je u vás v rodině pudink oblíbený, tak rozhodně bude i tento koláč!

Pokud se vám recept líbil, nezapomeňte ho sdílet s vašimi přáteli 

 
Doporučené články
data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"