Nepečené domácí tiramisu s jahodami a mascarpone, luxusní chuť recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Jahody omyjeme a pokrájíme na libovolné kousky. Můžete si jich pár ponechat vcelku, pokud jimi chcete dezert ozdobit. Jahody v míse smíchejte s polovinou cukru.
- Nyní vyšlehejte smetanu a smíchejte ji s mascarpone, zbývajícím cukrem, s vanilkovými cukry a dejte chladit
- Nyní vyskládejte dno libovolné mísy, piškoty. Naneste na ně polovinu krému a zasypte částí jahodami. Poté opět piškoty, krém a jahody na ozdobu.
- Dejte do lednice tuhnout alespoň na 2 hodiny.
Podobné recepty
Další recepty
Kokosoví ježci trochu jinak – když je ochutnáte, jinak je už dělat nebudete
chuťovky
25 minut

Medové krémové řezy – jemný dezert, který si zamilujete po prvním soustu
dezerty
50 minut