Nejdokonalejší domácí utopenci bez čekání recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Špekáčky oloupeme a podélně překrojíme.
- Oloupanou cibuli nakrájíme na kolieska.
- Do třílitrové láhve dáme na dno vrstvu cibule, část koření (které máme nachystané na nálev), kousek feferonky a vrstvu špekáčků. Opakujeme až do naplnění sklenice.
- Všechny přísady na nálev dáme do hrnce a přivedeme do varu, zalijeme a když pohár vychladne, můžeme hned jíst – chutnají, jako kdybyste je nechali odležet minimálně 7 dní.
Podobné recepty
Další receptyRecept na sýrový koláč. Je tak dobrý, že ho budete dělat každý den!
Bez cukru
141 minut
Doporučujeme: Geniální recept na zdravou večeři, která bude chutnat každému!
fitness a dieta
50 minut
Doporučené články: