Nadýchané a jemné palačinky jako pavučinka podle nóbl restaurace recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Bílky ušleháme na sníh a žloutky smícháme s ostatními přísadami.
- Nepřehánějte to s mícháním, stačí, aby sypké přísady nasály tekutinu a vznikla jednotná hmota – čím déle mícháte, tím více bude lepek v mouce tvrdnout a palačinky budou zbytečně tužší.
- Nakonec jemně vmícháme sníh a hned smažíme.
- Pánev stačí jen potřít trochou oleje, nemusíte to přehánět.
- Palačinky budou jedna báseň
Podobné recepty
Další receptyDlouho jsem nejedla lahodnější nepečené řezy. Dezert “Brownie” hotový za 15 minut.
dezerty
45 minut
Tento zákusek se stal hitem internetu: Luxusní Ořechovo žloutkové řezy
dezerty
105 minut
Doporučené články: