Nadýchané a jemné palačinky jako pavučinka podle nóbl restaurace recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Bílky ušleháme na sníh a žloutky smícháme s ostatními přísadami.
- Nepřehánějte to s mícháním, stačí, aby sypké přísady nasály tekutinu a vznikla jednotná hmota – čím déle mícháte, tím více bude lepek v mouce tvrdnout a palačinky budou zbytečně tužší.
- Nakonec jemně vmícháme sníh a hned smažíme.
- Pánev stačí jen potřít trochou oleje, nemusíte to přehánět.
- Palačinky budou jedna báseň
Podobné recepty
Další recepty
Nejjednodušší a nejrychlejší jahodový koláč s vanilkovým krémem – ideální na léto
dezerty
30 minut

Babiččin drobenkový koláč s vanilkovým pudinkem – tradiční sladkost plná pohody
dezerty
25 minut