Mini koláčky nekynuté a velmi jemné recept

Ingredience

  • 140g másla
  • 140g sádla
  • 420g hladká mouka
  • 50g droždí
  • 15pl vlažného mléka
  • 2ks žloutek
  • 2pl cukru
4x
01:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Máslo i sádlo si necháme změknout na pokojové teplotě
  2. Do misky si dáme mouku a do ni uděláme důlek
  3. Do důlku dáme vlažné mléko, cukr a nadrobíme droždí
  4. Počkáme až nám vznikne kvásek
  5. Přidáme zbylé suroviny a rukama vypracujeme hladké těsto
  6. Z těsta uděláme koláčky které plníme náplní podle vlastní chuti.
  7. Potom pečeme do zlatova přibližně na 170 stupňů
  8. Ped servírováním pocukrujeme moučkovým cukrem
data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"