Mini koláčky nekynuté a velmi jemné recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Máslo i sádlo si necháme změknout na pokojové teplotě
- Do misky si dáme mouku a do ni uděláme důlek
- Do důlku dáme vlažné mléko, cukr a nadrobíme droždí
- Počkáme až nám vznikne kvásek
- Přidáme zbylé suroviny a rukama vypracujeme hladké těsto
- Z těsta uděláme koláčky které plníme náplní podle vlastní chuti.
- Potom pečeme do zlatova přibližně na 170 stupňů
- Ped servírováním pocukrujeme moučkovým cukrem
Podobné recepty
Další recepty
Macecha řezy s čokoládovým pudinkem a zakysanou smetanou: dezert, který si zamilujete
dezerty
25 minut

Sypané tvarohové řezy se zakysanou smetanou: Rychlý a krémový dezert k odpolední kávě
dezerty
15 minut