Perfektní krkovička pečená s kysaným zelím recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 6 porcí
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 19. 11. 2018

Pro 6 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Krkovičku v celku si nařežeme na pláty jako harmoniku, dáváme však pozor, abychom maso zcela neprořízli.
    2. Maso dobře opepříme, nasolíme a do zářezů vložíme plátky cibule.
    3. Potom dáme marinovat i na celou noc do ledničky.
    4. Druhý den na dno pekáče dáme 1 lžíci oleje, dobře propláchnuté kysané zelí a přelijeme vývarem.
    5. Do zářezů v masu navrstvíme také kysané zelí.
    6. Pak přikryjeme opět vrstvou zelí a přelijeme asi půl hrnkem vývaru. Zakryjeme, dáme do vyhřáté trouby, kde pečeme 2 hodiny při teplotě 200 stupňů.
    7. Máme hotovo! Přejeme Vám dobrou chuť!

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor