Kedlubnová omáčka s vejci a bramborem aneb výborný oběd k nedělnímu stolu. recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 21. 07. 2021

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

Nastrouháme na hrubo 1 cibuli, osmažíme na oleji do sklovita. Pak přidáme nastrouhané kedlubny, osolíme ,opepříme a podlijeme trochou vývaru nebo vodou. Dusíme do měkka, nadále přilijeme vývar. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Provaříme a přidáme trochu smetany. Rozmixujeme, osladíme/okyselíme octem podle chuti. Má být sladkokyselá. Na ozdobu opečeme kousky slaniny.

Recept nám zaslala p. Alena Šubrtová.

Děkujeme 😍

Doporučené články: