Když jsou jahody, tak si neodpustím dělat tento výborný dort. recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 1 porce
  • 0 minut
Tomáš, 20. 07. 2021

Pro 1 porce

Ingredience

Na korpus:

Krém:

Navrch:

Postup přípravy

Korpus do dortové formy:
2 žloutky šlehám s 10 dkg cukru a 2 lžícemi oleje.
Přidám 10 dkg polohrubé mouky a nakonec sníh ze 2 bílků. Peču na
180 stupňů (nechám vychladnout). Pak potřu jahodovým džemem a navrch dám krém.

Ingredience na krém našlehám dohromady.

Nadále naskládám jahody na korpus a uvařím želé. Vlažným poleju a nechám vychladnout.
Nejlépe přes noc.

Dobrou chuť.

Recept nám zaslala p. Alena Šubrtová.

Děkujeme 😍

Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minut
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor