Do misky dáme zakysanou smetanu, přidáme ztužovač šlehačky a moučkový cukr.
Utřeme hustý krém.
Na dno dortové formy poklademe tmavé piškoty, které jemně pokapeme šťávou z broskvového kompotu.
Na piškoty dáme třetinu smetanového krému.
Krém rovnoměrně rozetřeme.
Na první vrstvu krému poklademe tmavé a světlé piškoty.
Na druhou vrstvu poklademe piškoty, na tenké plátky nakrájené kompotované broskve, navrstvíme druhou třetinu krému, rovnoměrně ho rozetřeme a poklademe znovu tenké plátky ovoce.
Poklademe piškoty plochou stranou nahoru a do zbylého smetanového krému přidáme granko a promícháme.
Tmavá krém navrstvíme na piškoty a pěkně uhladíme.
Vrch ozdobit dvoubarevnou čokoládovou rýží a zakryjeme celou dort alobalem a odložíme do chladničky.