Jemný nepečený broskvový dort recept
- Snadné na přípravu
 - 4 porce
 - 0 minut
 
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- Do misky dáme zakysanou smetanu, přidáme ztužovač šlehačky a moučkový cukr.
 - Utřeme hustý krém.
 - Na dno dortové formy poklademe tmavé piškoty, které jemně pokapeme šťávou z broskvového kompotu.
 - Na piškoty dáme třetinu smetanového krému.
 - Krém rovnoměrně rozetřeme.
 - Na první vrstvu krému poklademe tmavé a světlé piškoty.
 - Na druhou vrstvu poklademe piškoty, na tenké plátky nakrájené kompotované broskve, navrstvíme druhou třetinu krému, rovnoměrně ho rozetřeme a poklademe znovu tenké plátky ovoce.
 - Poklademe piškoty plochou stranou nahoru a do zbylého smetanového krému přidáme granko a promícháme.
 - Tmavá krém navrstvíme na piškoty a pěkně uhladíme.
 - Vrch ozdobit dvoubarevnou čokoládovou rýží a zakryjeme celou dort alobalem a odložíme do chladničky.
 
 
Podobné recepty
Další recepty
				Babiččin kokosovo-makový jablečný koláč – nejjednodušší koláč na světě
dezerty	
									
									10 minut
								
							

