Jemně pikantní vepřové maso pečené na srbský způsob recept
- Sředně těžká přípava
 - 5 porcí
 - 0 minut
 
Pro 5 porcí
Ingredience
marináda (pokračuje níže):
Postup přípravy
- 
                                                        
- Maso smícháme s ostatními přísadami na marinádu a dáme alespoň na 2 hodiny do marinovat.
 - Brambory nakrájíme, přendáme na vymazaný pekáč a na vrch uložíme marinované masíčko i s marinádou.
 - Zakryjeme alobalem a pečeme při teplotě 200 stupňů asi 40 minut.
 - Pak alobal sundáme a masíčko necháme dojít tak, aby se pěkně zapeklo na povrchu.
 - Teplotu můžeme na dopékání snížit na 180 stupňů.
 
 
Podobné recepty
Další recepty
				Vepřové výpečky s knedlíkem a dušeným kysaným zelím – poctivá domácí klasika
hlavní chody	
									
									40 minut
								
							
				Bramborové rolky s kuřecím masem, zeleninou a sýrem zapečené do křupava
hlavní chody	
									
									30 minut
								
							

