Hovězí maso na francouzský způsob v jednom pekáči recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 90 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Troubu předehřejte na 190 stupňů.
- Očištěnou cibuli nakrájejte na půlkruhy a brambory na tenké plátky.
- Hovězí maso nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a vše důkladně promíchejte.
- K nastrouhanému sýru přidejte majonézu a promíchejte.
- Formu na zapékání potřete slunečnicovým olejem.
- Vložte do ní polovinu brambor, opepřete, na brambory položte polovinu masa, vrstvu cibule a nakonec polovinu majonézy se sýrem.
- Tento postup, ve stejném pořadí ještě jednou zopakujte.
- Zapékací formu vložte do trouby a pečte přibližně 1 hodinu.
Podobné recepty
Další recepty
Holandská masová sekaná se sýrem: poctivý recept, který vás nikdy neomrzí
hlavní chody
50 minut
Císařské brambory – česká lahůdka, která strčí do kapsy i francouzské recepty
hlavní chody
45 minut
Špagety s žampiony z pánve – jednoduchý recept na dokonalé italské jídlo
hlavní chody
35 minut






