Grilované žampiony na špízu i z trouby vynikající recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 90 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Žampiony si očistíme, dobře omyjeme a osušíme.
- Do alobalu nalijeme olej, přidáme sójovou omáčku, papriku, sůl, pepř, citrónovou šťávu a zelenou bylinku.
- Žampiony zabalíme do alobalu s tou směsí.
- Žampiony necháme marinovat asi 30 minut až hodinu.
- Následně je napíchneme na kovové jehlice a dáme péct na gril. Pokud je budete péct v troubě, teplota by měla být 200 stupňů.
- Doba pečení 15 minut.
Podobné recepty
Další recepty
Domácí majonéza z vařených vajec – rychlá a bezpečná alternativa
Dipy, omáčky a zálivky
20 minut

Domácí tatarská omáčka jako z restaurace: Rychlá, krémová a plná chuti
Dipy, omáčky a zálivky
10 minut