Fantastické rolnické brambory “co kuchyň dá” recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 26. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Brambory si očistěte, oloupejte a nakrájejte na menší kousky.
    2. Potom je dejte do vroucí osolené vody a přidejte mletý tymián.
    3. Vařte je přibližně 15 minut.
    4. Mezitím si očistěte cibule a nakrájejte je na plátky, slaninu nařežte na proužky a spolu s prolisovaným česnekem vše opečte na větší pánvi do zlatova.
    5. Brambory sceďte z vody a přidejte k osmažené slanině s cibulí a česnekem.
    6. Vše spolu dobře promíchejte a přidejte koření, papriku, tymián a sůl.
    7. Nechte spolu ještě několik minut smažit, aby chuť přešla i do brambor a aby se brambory zlehka opekly.
    8. Na závěr je posypte petrželkou a podávejte horké!
    9. Pokud chcete, aby zůstaly brambory opečené, můžete je dát péct do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 10-15 minut
    10. Podávejte s jogurtovou omáčkou nebo s česnekovým dipem a jako přílohu k jakýmkoli steakům či řízkům.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor