Domácí pribiňáček recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 210 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Video návod

Postup přípravy
- Želatinu si připravíme přesně podle instrukcí na obalu.
- Necháme ji nabobtnat a zahřejeme na vysokou teplotu.
- Pozor nesmí se ale vařit.
- V mixéru si smícháme jogurt, zakysanou smetanu a cukr.
- Mícháme asi 3 minuty.
- Pak přidáme hotovou želatinu a důkladně znovu důkladně promícháme.
- Nalijeme do mísy a dáme do lednice vychladnout na 3-4 hodiny.
- Na závěr můžeme ještě dozdobit libovolnými ingrediencemi – ořechy, strouhaný čokoláda nebo lesní plody.
Podobné recepty
Další recepty
Lžícový koláč s meruňkami: rychlý dezert bez vážení a s křupavou drobenkou
dezerty
45 minut

Jemné kynuté koláče z máslového těsta: Tvaroh, mák, meruňky a drobenka
dezerty
105 minut

Svatomartinské nekynuté rohlíčky s ořechovou náplní: křehké, voňavé a hotové bez kynutí
chuťovky
130 minut