Domácí pribiňáček recept

Ingredience

  • 500 g jogurtu (bílý)
  • 1/3 šálku kysané smetany
  • 1/2 šálku cukru (hnědý)
  • 1 polévkové lžíce želatiny
  • 1/2 balení vanilkového cukru
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Želatinu si připravíme přesně podle instrukcí na obalu.
  2. Necháme ji nabobtnat a zahřejeme na vysokou teplotu.
  3. Pozor nesmí se ale vařit!
  4. V mixéru si smícháme jogurt, zakysanou smetanu a cukr.
  5. Mícháme asi 3 minuty.
  6. Pak přidáme hotovou želatinu a důkladně znovu důkladně promícháme.
  7. Nalijeme do mísy a dáme do lednice vychladnout na 3-4 hodiny.
  8. Na závěr můžeme ještě dozdobit libovolnými ingrediencemi – ořechy, strouhaný čokoláda nebo lesní plody.
  9. Máme hotovo! Dobrou chuť!