Domácí Pribináček pro děti i dospělé, jednoduchý a bleskový recept

Ingredience

  • 500 ml smetany ke šlehání
  • 200 g mléčné čokolády
  • 4 balení tučného tvarohu
  • 10 lžic cukru
  • 1 balení piškotů
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1.  Všechna balení vyklopte do mísy, přidejte veškerý cukr a důkladně míchejte dokud se cukr nerozpustí.
  2. Druhým krokem je ušlehání smetany. Základem je smetanu dobře vychladit, nelít do mísy a vzít si šlehač, který práci odvede za vás.
  3. Jakmile je šlehačka hotová, můžete ji opatrně přimíchávat do tvarohu.
  4. Cílem je vytvořit nadýchanou směs, která bude doslova lákat k tomu, abyste ji ochutnali. A stále bude samozřejmě i držet pohromadě.
  5. Poté rozdělte hotovou směs na 2 čísti.
  6. Mléčnou čokoládu klasicky rozpustíte v hrnci, který bude umístěný ve vodní lázni.
  7.  Jakmile je čokoláda rozpuštěná, můžete ji opatrně nalít do jedné části tvarohu se smetanou.
  8. Vše důkladně promícháte aby opět došlo jak k propojení chutí, tak i propojení konzistence.
  9. Na dno nádoby se pokladou piškoty a na ne se nanese vrstva prvního krému.
  10.  Vše se dobře rozetře a opět se vytvoří vrstva piškotů.
  11. A jak jistě čekáte, tak horní vrstvou bude druhá část krému.