Domácí Pribináček pro děti i dospělé, jednoduchý a bleskový recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 02. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1.  Všechna balení vyklopte do mísy, přidejte veškerý cukr a důkladně míchejte dokud se cukr nerozpustí.
    2. Druhým krokem je ušlehání smetany. Základem je smetanu dobře vychladit, nelít do mísy a vzít si šlehač, který práci odvede za vás.
    3. Jakmile je šlehačka hotová, můžete ji opatrně přimíchávat do tvarohu.
    4. Cílem je vytvořit nadýchanou směs, která bude doslova lákat k tomu, abyste ji ochutnali. A stále bude samozřejmě i držet pohromadě.
    5. Poté rozdělte hotovou směs na 2 čísti.
    6. Mléčnou čokoládu klasicky rozpustíte v hrnci, který bude umístěný ve vodní lázni.
    7.  Jakmile je čokoláda rozpuštěná, můžete ji opatrně nalít do jedné části tvarohu se smetanou.
    8. Vše důkladně promícháte aby opět došlo jak k propojení chutí, tak i propojení konzistence.
    9. Na dno nádoby se pokladou piškoty a na ne se nanese vrstva prvního krému.
    10.  Vše se dobře rozetře a opět se vytvoří vrstva piškotů.
    11. A jak jistě čekáte, tak horní vrstvou bude druhá část krému.