Domácí líná salám naprosto zdravý, fantastický recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 23. 12. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Maso umeleme na masovém mlýnku, nebo nakrájíme na menší kousky a rozmixujeme. Totéž uděláme i se slaninou. Přidáme k mleté ​​směsi sůl a koření. Červenou papriku (kapii také umixujeme) přidáme i nasekanou petrželku. Vše důkladně promícháme.
    2. Směs navrstvíme do kapes na tlačenku a oba konce pevně uvážeme jako salónku.
    3. Vložíme do vroucí vody, stihneme oheň, přikryjeme a vaříme asi 1 hodinu při nízké teplotě. Uvařenou salámu vyjmeme z vody a necháme zabalenou ve fólii dokud nevychladne. Já nechávám zavěšenou vychladnout. Potom skladujeme v chladničce jako běžnou salám.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor