Domácí kuřecí šunka pečená v plechovce recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 1 minuta
Jan, 13. 06. 2024

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Maso si omyjte, nařežte na malé kousky, přidejte k němu želatinu v prášku, bylinky, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše promíchejte a nechte odstát 20 minut.
    2. Maso vložte do sáčku na pečení, svažte jej nití, dejte do plechovky a dobře přitlačte.
    3. Troubu si předehřejte na 190 stupňů a šunku pečte přibližně 50 minut (závisí to i na vaší troubě). Pod konzervu si můžete položit talíř nebo plech na pečení.
    4. Když je šunka hotová, nechte ji vychladit a vložte do ledničky na 12 hodin.
    5. Domácí pochoutka je hotová!