Dokonalé těsto na každou roládu, za 15 minut hotové: Netrhá se, nepraskne a chutná luxusně recept
- Sředně těžká přípava
- 10 porcí
- 0 minut
Pro 10 porcí
Ingredience
Postup přípravy
-
- Vyšleháme bílky + cukr krupice do husté pěny, pak postupně zašleháme žloutky a nakonec vmícháme mouku. Rozetřeme na pečící papír a pečeme na 180 st. 7-10 minut dorůžova.
- Vychladlý piškot potřeme marmeládou, krémem (například jen jednoduchým tvarohovým krémem), dáme jakékoliv ovoce a stočíme.
Podobné recepty
Další recepty
Medové krémové řezy – jemný dezert, který si zamilujete po prvním soustu
dezerty
50 minut

Medové řezy trochu jinak – nejjemnější dezert, který se rozplývá na jazyku
dezerty
50 minut