Dietní, ale chuťově velmi pestrý Caesar salát recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 2 porce
  • 0 minut
Tomáš, 28. 01. 2019

Pro 2 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Salát omyjeme, listy osušíme papírovými utěrkami a dáme je do chladničky.
    2. Vejce uvaříme natvrdo.
    3. Maso ochutíme solí, pepřem, pokapeme citrónovou šťávou a necháme marinovat přes noc.
    4. Chlebíček nakrájíme na kostky nebo natrháme, přendáme na plech vyložený papírem, pokapeme trochou olivového oleje a dáme do trouby usušit.
    5. Na zálivku si smícháme jogurt s hořčicí a prolisovaným česnekem.
    6. Ochutíme solí.
    7. Maso si zprudka opečeme na trošce oleje – ideální na kontaktem grilu bez oleje – případně můžete masíčko uvařit nebo upéct.
    8. Do mísy uložíme listy salátu, přidáme polovinu strouhaného sýra, 1/2 zálivky, maso nakrájené na proužky, opět dressing a nakonec zbylé přísady – vejce, rajčata, krutony a zbylý sýr.