Čokoládový dort recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 23. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1.   Zalijeme si kávu, ať už instantní, nebo zrnkovou. Samozřejmě pokud zrnkovou, tak kávu přecedíme.
    2. Puding si připravíme podle návodu s přidáním cukru a mléka.
    3. Pudink necháme trochu vychladnout a přimícháme máslo.
    4. Smetanu na šlehání vymícháme na tuhou pěnu.
    5. Piškoty ponamáčame ve vychladlé kávě a část z nich navrstvíme na spodek formy.
    6. Na piškoty navrstvíme náš čokoládový krém a na něj vrstvu šlehačky.
    7.   Znovu položíme vrstvu piškotů a celkový proces opakujeme, dokud se nám neminou přísady s tím, že poslední vrstvu by měla tvořit šlehačka.
    8. Posypeme kakaovým práškem a necháme ztuhnout v lednici na 2-3 hodiny, ale nejlépe na celou noc.
    9. Dobrou chuť.

Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minut
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor