Chutné vepřové řízky naklepané den předem a naložené v dokonalé směsi recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 5 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 04. 02. 2019

Pro 5 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. V misce si připravíme marinádu: vyšleháme vejce, přidáme kysanou smetanu, sůl, kari koření, prolisovaný česnek, solamyl a vše spolu dobře vymícháme.
    2. Vepřové maso omyjeme, pokrájíme na menší řízky a namočíme do připravené marinády.
    3. Odložíme do chladu, nejlépe na celou noc, aby se do masa dostaly všechny chutě z marinády.
    4. Na druhý den do misky nastrouháme tvrdý sýr, smícháme se strouhankou a v této směsi obalujeme řízky vybrány z marinády.
    5. Vysmažíme je na oleji, necháme na papírovém ubrousku okapat a podáváme.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor