Chuť tohoto lehoučkého tvarohového koláče vás vrátí zpět do dětství. Připravíte si ho takto recept
- Snadné na přípravu
 - 8 porcí
 - 60 minut
 
Tento tvarohový koláč je naprosto fantastický svou lehkostí a jemnou chutí, která vás vrátí zpět do dětství. Vůně čerstvě upečeného koláče a tvarohu vám možná připomene chvíle strávené u babičky. Navíc jeho příprava je velmi jednoduchá a těsto se vůbec nenechává kynout. Vyzkoušejte tento recept a nebudete litovat!
Pro 8 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- Příprava těsta: Žloutky vyšleháme s máslem do pěny. K této směsi přidáme mléko, droždí, krystalový cukr, mouku a dobře promícháme.
 - Rozdělení těsta: Těsto rozdělíme na dvě části. Plech vyložíme pečícím papírem a na dno naneseme první polovinu těsta.
 - Příprava tvarohové náplně: Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Do sněhu opatrně zašleháme tvaroh, moučkový cukr, vanilkový cukr a kůru z citronu.
 - Spojení těsta a náplně: Tvarohovou směs rovnoměrně rozetřeme na první vrstvu těsta. Na vrch přidáme druhou polovinu těsta.
 - Pečení: Koláč pečeme v předehřáté troubě na 180°C přibližně 30-40 minut, dokud nebude krásně zlatavý.
 - Dokončení: Po upečení necháme koláč vychladnout a podáváme.
 
Podobné recepty
Další recepty
				Vánoční jablečný koláč s kokosovým sněhem: dezert, který se rozplývá na jazyku
dezerty	
									
									75 minut
								
							

