Bramborová mísa se šťavnatým masíčkem, s brambory, mrkví a celé to zalité šlehačkou recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 22. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Masíčko si ochutíme solí, pepřem a grilvoacím kořením – mělo by se nechat marinovat přes noc a to v uvedených koření, kapka oleje a do marinády by mělo přidat i trochu whisky.
    2. Mísu vymažeme máslem a jen vrstvíme.
    3. Maso, mrkev, pórek s petrželkou, brambory, opět maso, cibule brambory, nakrájené plátky másla a cibuli.
    4. Celé přelijeme šlehačkou a přikryjeme
    5. alobalem.
    6. Ve vyhřáté troubě pečeme 1 hodinu při 150 stupních.
    7. Potom dáme fólii dolů, a pečeme ještě 20 minut posypané sýrem při teplotě 120 stupňů.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor