Nejlepší perkelt hotový za 20 minut rychlé jídlo recept
Postup přípravy
-
Ná panvi si dozlatova opražíme najemno nakrájenou cibulku
- Maso si nakrájíme na drobné kousky a přidáme na pánev k cibulce
-
Maso si stejně jako cibulku musíme opéct až dozlatova (ne do bíla)
-
Přidáme špetku soli a špetku červené papriky a důkladně zamícháme
-
Mezitím si dáme vařit vodu s kapkou oleje a špetkou soli (podle velikosti hrnce)
- V hrnci si připravíme těstoviny podle chuti klasicky podle návodu na obalu, potom přecedíme vodou a zakápneme olivovým olejem
-
Když je maso opečené spolu s kořením, zalijeme ho smetanou ke šlehání
-
V případě potřeby dochutíme ještě solí a sladkou paprikou
-
Pokud máte rádi pálivější jídla, toto je prostor, kdy přidat pikantnější druh koření
- Pokud se vám bude zdát, že omáčky není dost, stačí dolít mlékem nebo smetanou - nutno ale projít znovu varem