Babiččin pamlsek za 5 minut, netřeba vařit, netřeba péct recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 09. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Tvaroh rozmícháme s 2 lžícemi moučkového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Šlehačku ušleháme s 1 lžící cukru.
    2. Z 500 ml mléka, 1. bal.vanilkového cukru a dvou balíků pudingu bez vaření ušleháme hladký, hustý pudink. Do pudinku vmícháme tvarohovou hmotu a i šlehačku.
    3. Formu na pečení s vyššími okraji vyložíme fólií. Na dno uložíme sušenky a pokropí trochou mléka. Navrstvíme 1/2 krému, sušenky, opět krém a sušenky. Dáme do chladničky ztuhnout.
    4. Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Doporučené články: