Babiččin pamlsek za 5 minut, netřeba vařit, netřeba péct recept

Ingredience

  • 500 ml mléka + trochu mléka na sušenky
  • 5 lžic moučkového cukru
  • 2 bal. vanilkového cukru
  • 350-400 ml smetany ke šlehání
  • 250 g jemného tvarohu
  • 2 bal. vanilkového pudingu bez vaření
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Tvaroh rozmícháme s 2 lžícemi moučkového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Šlehačku ušleháme s 1 lžící cukru.
  2. Z 500 ml mléka, 1. bal.vanilkového cukru a dvou balíků pudingu bez vaření ušleháme hladký, hustý pudink. Do pudinku vmícháme tvarohovou hmotu a i šlehačku.
  3. Formu na pečení s vyššími okraji vyložíme fólií. Na dno uložíme sušenky a pokropí trochou mléka. Navrstvíme 1/2 krému, sušenky, opět krém a sušenky. Dáme do chladničky ztuhnout.
  4. Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"