Toto mi poradil můj doktor a od té doby opět mohu jíst smažené bez obav: Geniální trik, díky kterému si ho mohou dopřát i lidé na dietě!

0
(0)

Dalibor , 27. 12. 2019

Smažené jsem už roky nejedla, vždy, když jsem si dala křupavý květák nebo řízek, trápily mě zažívací problémy a proto jsem se této neřesti vyhýbala. Můj doktor mi poradil malý zlepšovák , který se mi na první pohled jevil jako vtip , ale vyzkoušela jsem a skutečně to funguje .

Jak na to ?

Je to docela jednoduché, stačí, když hned, jako řízky nebo zeleninu usmažíte na oleji dozlatova, ponoříte je na malou chvilku do vařící vody . Potom hned vyjmeme a jak klasicky uložíme na papírový ubrousek. Na chuti smaženého to nic nezmění, akorát vám nebudete těžko a je to i mnohem dietnější - stačí se jen podívat do vody a uvidíte, kolik mastného jste z jídla odstranili . Já si to neumím vynachválit. Zkuste na jednom kousku a uvidíte sami. :-)