Zeleninová polévka od belgických dietologů na pohodlné hubnutí recept
- Snadné na přípravu
 - 4 porce
 - 0 minut
 
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- Zelí si nakrájejte nadrobno, mrkev na kroužky nebo půlkruhy.
 - Rajčata vložte na chvíli do horké vody, následně z nich odstraňte slupku a rozmixujte.
 - Papriku si nařežte na proužky, cibuli a celerové stonky na kostky.
 - Zeleninu, kromě cibule, vložte do hrnce, zalijte studenou vodou a dejte vařit.
 - Cibuli si rovnoměrně osmažte na pánvi s olivovým olejem.
 - Do polévky přidejte cibuli, pepř, sůl a vařte 10 minut na mírném ohni. Přidejte nasekané bylinky, odstraňte polévku ze sporáku a nechte ji odstát 10-15 minut.
 - Polévku konzumujte po dobu 1 týdne a eliminujte ze svého jídelníčku alkohol, pečivo, smažená jídla a pokrmy z rychlého občerstvení.
 - Tato polévka je schopna nastavit vaše trávení, zbavit vás pocitu hladu na dlouhou dobu a vyloučí z těla přebytečné tekutiny.
 
 



                        






