Zapékaná krkovička pro milovníky grilování recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 22. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Z oleje, gulášového koření, medu a piva uděláme marinádu. Na plech uložíme brambory a potřeme tenkou vrstvou marinády.
    2. Zbylou využijeme k masu.
    3. Cibuli nakrájíme na kolečka a položíme na brambory. To samé uděláme i se slaninou.
    4. Navrch položíme marinovanou krkovičku.
    5. Celý proces opakujeme a ukládáme jednu vrstvu za druhou.
    6. Přikryjeme hliníkovou fólií a troubu vyhřejeme na 200°C. Pečeme 50-60 minut.
      Na následující straně vám ukážeme poslední kroky receptu.
    7. Připravíme omáčku. Smícháme smetanu, protlačený česnek a oblíbené koření podle chuti.
    8. Několik minut před koncem pečení omáčkou polijeme maso. Vložíme do trouby a pečeme dozlatova.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor