Zapečený bochník chleba s plňkou se šunkou, sýrem, kečupem a dalšími surovinami nenáročný recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 2 porce
  • 1 minuta
Jan, 12. 06. 2024

Pro 2 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Připravíme si všechny suroviny na přípravu plněného chleba.
    2. Z chleba odřízneme vrch, střed rukama vydlabeme a odložíme ho stranou.
    3. Na dno chleba poklademe kolečka salámu, natřeme tavený sýr, poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, navrstvíme polovinu vydlabaného středu chleba, potřeme hořčicí, poklademe na malé kousky nakrájenou chilli, plátky slaniny nebo uzené šunky, znovu navrstvíme chlebíček, hořčici, na plátky nakrájená rajčata, tvrdý sýr, slaninu nebo uzenou šunku, potřeme ji kečupem, poklademe čínské zelí, šunku a to vše potřeme taveným sýrem, kečupem a hořčicí.
    4. Zakryjeme to odříznutým kouskem chleba a celý ho zabalíme do alobalu. Stiskněte pořádně.
    5. Aby byl chlebíček křupavější a aby se sýr rozpustil, můžete ho dát zapéct do trouby. Pečeme při teplotě 150 stupňů cca půl hodinu. Ale i bez pečení je fantastický.
    6. Nakrájíme ho na trojúhelníky a můžeme podávat.

Doporučené články: