Vepřové maso pečené v hořčici, jen pár zářezů, česnek, hořčice recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 2 minuty
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Nejlepší je maso nechat marinovat přes noc. Maso omyjeme, osušíme, nakrojíme, marinujeme a necháme ho 24 hodin stát. Následující den stačí jen vložit maso do trouby předehřáté na 180 ° a pečeme asi 1,5-2 hodiny. K přípravě marinády na maso se smíchá po 3 lžíce hořčice pikantní a obecné, lžíci medu, sůl, pepř a pálivé papriky. Do marinády můžeme přidat i trošku vody. Oloupeme česnek a nakrájíme na malé kousky. Nařezané maso naplníme nasekaným česnekem, jako na obrázku níže.
- Marinádu navrstvíme na maso a posypeme bylinkami a necháme v ledničce přes noc.
- Na druhý den před pečením vyjmeme z chladničky alespoň dokud se rozehřeje trouba. Obložíme cibulovými kroužky a vložíme do trouby. Nejdříve pečeme přikryté a asi 40 minut před koncem odkryjeme.
- Pečeme 1,5 - 2 hodiny. Můžeme podávat se salátem. je to perfektně ochucené a přitom jednoduché jídlo!
Podobné recepty
Další receptyRecept na sýrový koláč. Je tak dobrý, že ho budete dělat každý den!
Bez cukru
141 minut
Doporučujeme: Geniální recept na zdravou večeři, která bude chutnat každému!
fitness a dieta
50 minut
Doporučené články: