Stačí 1 lžička a už nemusíte přidávat žádnou chemii: Domácí koření do polévek, omáček i pod maso! recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 10 porcí
  • 30 minut
Tomáš, 30. 09. 2024

Toto univerzální domácí koření je skvělým doplňkem pro vaše pokrmy. Přidejte ho do brambor, omáček, k masu nebo kamkoliv, kde chcete zvýraznit chuť. Stačí jedna lžička a jídlo získá bohatou chuť díky kombinaci cibule, česneku a bylinek. Díky soli vydrží koření dlouhou dobu, a tak ho můžete mít vždy po ruce v lednici.

Pro 10 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Mixování: V mixéru rozmixujte cibuli a česnek. Mixujte postupně po menších částech, aby se vše vešlo do nádoby.
  • Bylinky: Přidejte bobkové listy a petrželku do směsi.
  • Odstranění přebytečné šťávy: Rozmixovanou směs vložte do utěrky a důkladně vymačkejte přebytečnou šťávu, aby byla pasta pevnější.
  • Solení: Do výsledné pasty přidejte sůl a dobře promíchejte.
  • Skladování: Směs navrstvěte do čistých sklenic a uzavřete. Díky soli koření vydrží dlouho, pokud ho budete skladovat v lednici.
Doporučené články: