Stačí 1 lžička a už nemusíte přidávat žádnou chemii: Domácí koření do polévek, omáček i pod maso! recept
- Snadné na přípravu
- 10 porcí
- 30 minut
Toto univerzální domácí koření je skvělým doplňkem pro vaše pokrmy. Přidejte ho do brambor, omáček, k masu nebo kamkoliv, kde chcete zvýraznit chuť. Stačí jedna lžička a jídlo získá bohatou chuť díky kombinaci cibule, česneku a bylinek. Díky soli vydrží koření dlouhou dobu, a tak ho můžete mít vždy po ruce v lednici.
Pro 10 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- Mixování: V mixéru rozmixujte cibuli a česnek. Mixujte postupně po menších částech, aby se vše vešlo do nádoby.
- Bylinky: Přidejte bobkové listy a petrželku do směsi.
- Odstranění přebytečné šťávy: Rozmixovanou směs vložte do utěrky a důkladně vymačkejte přebytečnou šťávu, aby byla pasta pevnější.
- Solení: Do výsledné pasty přidejte sůl a dobře promíchejte.
- Skladování: Směs navrstvěte do čistých sklenic a uzavřete. Díky soli koření vydrží dlouho, pokud ho budete skladovat v lednici.
Podobné recepty
Další receptyUdělejte si tu nejlepší květákovou polévku s mrkví a sýrem, která je hotová za 30 minut!
oběd
30 minut