Slané koláčové jednohubky, které hravě strčí do kapsy jakékoliv klasické koláčky recept
Postup přípravy
-
Jediné, co musíte udělat, je smíchat všechny suroviny do správné hmoty, která by neměla být lepivá.
-
Když je těsto připravené, položte na něj kuchyňskou utěrku a nechte 20-30 minut při pokojové teplotě.
-
Příprava náplně není obtížná, protože nastrouháte zeleninu, sýr, prolisujete česnek, přidejte libovolné bylinky a vše smíchejte do jendotné hmoty.
-
Samozřejmě, že představivost není omezena, a nejsou tam žádné problémy experimentování s uzeninami, sýrem, stejně jako zeleninou nebo různým kořením.
-
Vytvořte těsto tak, aby byla všude stejné.
-
Nyní si vezmete nejlepší kulaté sušenky, kde jsou jeden větší a druhý menší. Vyrobíte stejný počet malých a stejný počet velkých, dokonale kulatých tvarů.
-
Vyberete menší a přidáte nějakou náplň.
-
Dáte na něj větší a jak se rozšiřuje, spojuje jeho hrany se základnou tak, že nevyteče ven. A tak budete pokračovat se všemi ostatními.
-
Pak rozšlehané vejce rozprostřete.
-
Dejte pečící papír na plech a nahoře umístěte solené jednohubky do sušenek, jeden vedle druhého.
-
Když je trouba ohřátá na 180 stupňů, položte na ni desku asi 20-25 minut, v závislosti na zbarvení, které uvidíte.