Takto připravenou slaninu můžete skladovat v mrazničce nebo si z ní dopřát hned na večeři. Slanina je chutná, kůže měkká a vše je připraveno ke konzumaci. Můžete si ji posypat paprikou, pepřem a sušenými bylinkami – výběr je na vás.
Skvělý vepřový bůček v nálevu s jednoduchou přípravou na 5 minut pro vaše zdraví recept
- Snadné na přípravu
 - 4 porce
 - 0 minut
 
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Na každý kilogram bůčku použijte 1 litr vody. Vodu v hrnci postavte ji na plamen, osolte a opepřete.
 - Zatímco se vaří rosol, připravte si maso. Umyjte ji a pomocí nože z ní odstraňte kůži (volitelné).
 - Takto čištěný bůček si nakrájejte na menší kousky.
 - Když se sůl ve vodě roztaje, vložte do ní bůček.
 - Přikryjte a přiveďte k varu.
 - Jakmile slanina začne vřít, odstraňte pěnu, stáhněte oheň a vařte přesně 5 minut.
 - Když se převaří, přidejte k ní prolisovaný česnek.
 - Přikryjte ji a položte na chladné místo po dobu 12 hodin.
 



                        
                                









