Rozmačkané brambory pečené se sýrem a česnekem: k obědu a za dvě hodiny hotové recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Brambory uvaříme ve slupce ve slané vodě, pak scedíme, oloupeme a rozmačkáme.
- Když vychladnou, přidáme salám, oba druhy sýra, česnek, vejce, petrželku i bazalku.
- Rukama – které jsme si trochu namastili olejem tvarujeme z masy něco jako karbanátky, které můžeme jemně rozlačiť.
- Uložíme do vymazané mísy a dáme péct do vyhřáté trouby
- Pečeme při teplotě 200 stupňů asi 30 minut – nebo dokud povrch fašíriek není zlatavý.
Podobné recepty
Další recepty
Poctivé domácí bramboráky se škvarky: tradiční chuť, která nikdy nezklame
Bez masa
40 minut
Slaninové rolky plněné mletým masem: rychlý a šťavnatý pokrm na jednom plechu
hlavní chody
60 minut
Vepřová huspenina – poctivý sváteční sulc z vepřových nožiček a kolena
hlavní chody
30 minut


