Rozmačkané brambory pečené se sýrem a česnekem: k obědu a za dvě hodiny hotové recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 19. 12. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Brambory uvaříme ve slupce ve slané vodě, pak scedíme, oloupeme a rozmačkáme.
    2. Když vychladnou, přidáme salám, oba druhy sýra, česnek, vejce, petrželku i bazalku.
    3. Rukama – které jsme si trochu namastili olejem tvarujeme z masy něco jako karbanátky, které můžeme jemně rozlačiť.
    4. Uložíme do vymazané mísy a dáme péct do vyhřáté trouby
    5. Pečeme při teplotě 200 stupňů asi 30 minut – nebo dokud povrch fašíriek není zlatavý.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor