Recept na vynikající skořicové vějířky z jednoduchého tvarohového těsta. Jsou naprosto fantastické! recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 7 porcí
  • 60 minut
Tomáš, 31. 10. 2024

Skořicové vějířky jsou jedním z nejlahodnějších a nejvoňavějších dezertů, které můžete připravit. Tento recept na jednoduché tvarohové těsto vás nadchne svou snadnou přípravou a fantastickou chutí!

Pro 7 porcí

Ingredience

Na obalování:

Postup přípravy

  • Příprava těsta: Ve velké míse smíchejte tvaroh, změklé máslo, hladkou mouku, prášek do pečiva a špetku soli. Vypracujte tužší těsto, které poté formujte do tvaru bochníku.
  • Tvarování vějířků: Rozdělte bochník na menší části a každou rozválejte do tvaru kruhu. Každý kruh přeložte na polovinu a poté ještě jednou na polovinu, čímž vytvoříte tvar vějířků.
  • Obalování a pečení: Obalte každý vějířek ve směsi cukru a skořice. Vějířky položte na plech vyložený pečícím papírem. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C asi 30 minut, nebo dokud nezezlátnou.
  • Servírování: Nechte vychladnout a poté servírujte. Přejeme Vám dobrou chuť!

Skořicové vějířky jsou ideálním dezertem na odpolední kávu nebo jako sladký dárek pro vaše blízké. Užijte si jejich lahodnou chuť!